2014. május 17., szombat

ÚJ MEDITÁCIÓS CD-K

NŐISÉG MEDITÁCIÓS CD
…3 hanganyag 1 lemezen…



1.      Női csakraharmonizálás
2.      Szakrális csakra tisztítása
3.      Nőiséget ért sérülések oldása

Az első hanganyag egy nagyon speciális női csakraharmonizálás kifejezetten a női energetikai rendszerre megalkotva, hiszen van eltérés a női- és férfi energetikában. Egyedi módon hangol rá a női minőségek megerősítésére és a nőiség esszenciájának megélésére, miközben folyamatos oldás történik mindabban, amit el kell, hogy engedj az életedből, amik nem támogatnak téged a nőiséged megélésében. Csodás utazás ez a nőiségre hangolva a 7 csakra rendszerének világában.

A második hanganyag a szakrális csakra tisztítására szolgál, mely rengeteg szempontból nagyon fontos egy nő számára. Régebben a fizikai test tisztulási folyamatai biztosították a megfelelő energetikai működést. Ennek a csakrának az energetikai jól működése segít a vágyak és célok megteremtésében, az életöröm megélésében, a múltbéli minták oldásában, a női betegségek megelőzésében.

A harmadik hanganyag kifejezetten a nőiséget ért sérülések oldására szolgál. Milyen mintákat hozol otthonról? Hogyan hatott édesanyád a saját nőiséged megélésére? Hogyan hat édesapád a férfiakkal való kapcsolatodra? Milyen bántások és sértések értek fiatal nőként, amik hatnak rád és lehet, hogy tudatában sem vagy? Milyen koncepciókat alakítottál ki önmagadban a nőiséggel, anyasággal kapcsolatban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ és indulhatsz el a megszabadulásod útján, hogy nőiségedben kiteljesedj. 


EGÉSZSÉG CD
…2 hanganyag az egészséges fizikai testért…



A legtöbb betegség lelki eredetű. Azaz egy gondolattal, érzéssel indul el. A szervezet módosítja működését és általunk betegségnek nevezett tünetek jelennek meg. Így a betegségek esetén amellett, hogy első sorban a fizikai test gyógyítására kell fókuszálni fontos, hogy a gondolati sémáink is átalakításra kerüljenek, melyek a betegséget okozták. Azaz az ember egészségtudatossága növekedjen és az energetikai rendszerét tudatosan használva beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. Az igazi változás belőled ered. Ahogy te változol belül úgy változik, minden, ami körbevesz téged, még az a fizikai test is, amiben élsz. A testre irányított tudatos figyelemben segítenek a vezetett meditációk.

Az első hanganyag egy különleges egészségre fókuszáló csakraharmonizálás, mely elsősorban a szervezet energetikai feltöltését, rendezését szolgálja. A csakrák energia örvények, melyek tökéletesen lefedik az életünk minden területét gondolati, érzelmi és testi szinten azaz a fizikai testünk szintjén is tartoznak a csakrákhoz szervek. A csakrák energia ellátó rendszerének tisztítása által feltöltjük a szerveket energiával, hogy beinduljanak az öngyógyító folyamatok.

A második meditációban utána eredünk, hogy mi is lehet a fizikai betegség lelki oka. Milyen gondolati és érzelmi sémák vezettek el odáig, hogy végül fizikai betegségként jelentek meg. Gyógyulást kérünk a legfelső energiától, magától az Isteni jelenléttől. 

KAPCSOLAT AZ ISTENIVEL      



A mellett, hogy az ember folyamatosan dolgozik önmagán. A múlt fájdalmas emlékeinek megbocsátásán, hogy egyszerűen jobb emberré váljon az ember, hogy megtalálja a belső békéjét és nyugalmát ugyanannyira fontos, hogy az ember folyamatosan építse és erősítse a kapcsolatát az Isteni jelenlétével. A saját Isteni jelenlétével abban a formában, ahogy leginkább tud kapcsolódni hozzá.
Az első hanganyag során kialakítjuk a saját Isteni jelenlétünket és feloldjuk azokat a gondolati sémákat, hiedelem rendszereket, csalódottság érzéseket, amik hozzá kapcsolódnak. Rengeteg olyan megélésünk van és téves koncepció, melyek nem a megfelelő Isten képet táplálják bennünk. Ez a meditáció egy olyan belső utazás, mely elvezet Istenhez. Segít megteremteni a kapcsolatot vele és segít, hogy tapasztalhatóvá váljon az ő jelenléte az ember életében.
A második hanganyag abban segít, hogy kapcsolatot tudjon teremteni az ember az Istenijével. Hogy úgy tudjon beszélgetni vele, mint bárki mással. A meditációk egy különleges módosult tudatállapotba viszik az embert, ahol az elme elcsendesedik és az anyagi világon túli létezés is egészen tapasztalhatóvá válik. Ezért jó ez a mindennapi meditáció, mert megadja azt a tudatállapotot, ahol a még szabad szemmel nem látható, nem érzékelhető Isteni jelenlét megelevenedik. 

ELENGEDÉS ÉS MEGBOCSÁTÁS



A lemez 2 hanganyagot tartalmaz. Az egyikben emberekkel kapcsolatos sérelmek és megbántottságok elengedése történik és ezek megbocsátása míg a másikban élethelyzeteket engedünk el. Nagyon fontos, hogy amíg az ember teli van sértettséggel, fájdalmakkal, megbántódással addig nincs helye az életében új és friss dolgoknak, új és friss energiáknak. Így amikor elengedünk és megbocsátunk valójában helyet csinálunk önmagunkban. Amikor a kapcsolatainkat rendezzük gyógyítjuk a lelkünket és teljes lényünket. Kulcsfontosságú kérdés életünkben az elengedés és megbocsátás.
Az első meditációban magadhoz hívhatsz egy olyan személyt, akivel megoldatlan konfliktusaid vannak, és ezeket szeretnéd elengedni és megbocsátani. Utána eredhettek együtt, hogy mi is volt a konfliktus valódi oka, majd minden elengedésre kerül és megtörténik meditációban a kölcsönös megbocsátás.
A második meditációban élethelyzetek oldására kerül sor. Mindenkinek vannak olyan élethelyzetei, amin nem tud túllendülni, amit nem tud megoldani. Valahol a múltban elindultak ezek és újra ismétlik önmagukat, hatnak a jelenünkre. Ilyenek az akadályok az életünkben, vagy akár egy szokás, szenvedély, de lehet ilyen akár a szegénységtudat, ha újra és újra megcsalják az embert…sok-sok ilyen élethelyzet lehet. Ezeknek a háttér történetét nézheti meg a meditáció hallgatója és oldhatja fel magában. Majd a meditáció végén egy új élet teremtése történik. 

ÁRAK ÉS RENDELÉSI INFORMÁCIÓK: