2014. április 9., szerda


DEEKSHA

A deeksha (ejtsd: diksa) egy Dél-Indiából származó energia átadási forma, mely segít az elme lecsendesítésében, az egység állapotának elérésében.

Segít, hogy egységbe kerülj önmagaddal, kapcsolódni tudj másokhoz, hogy megtapasztald az egységet mindennel, ami körbevesz téged. Hogy megszűnjön az egyedüllét, és a szétválasztottság érzése.

Az elme lecsendesítése által megszűnik az a belső zaj, mely folyamatosan arra késztet téged, hogy a múltbeli tapasztalataid által vezérelve cselekedj, érezz és gondolkodj. Uralma alatt érzékeled Önmagad és mindent az elme, az „én” sérülésein keresztül tapasztalsz. A deeksha segít, hogy valójában elkezd élni az életet.

Segít eljutni a Felébredés, az Istenfelismerés, a Szívkivirágzás és a Megvilágosodás állapotig.

Segít téged összekapcsolni a Legfelsőbb tudatossággal, a Felsőbb éneddel, az Isteni jelenléted bármely formájával, akivel kapcsoltban állsz most. Ha pedig nincsen kapcsolatod, akkor segít visszavezetni téged a Forráshoz, hogy önmagadban találd meg ezáltal, az élet kiapadhatatlan forrását.

De a legfontosabb, hogy hozzásegít egy szabad élethez, az öröm, a bőség és a boldogság állapotához az életed minden területén. 

Az energia hatására mély belső munka indul el az emberben, mellyel együttműködve hatalmas változások érhetőek el a tudatosság emelkedésében. A személy teljes belvilága megváltoztatható általa, felülírhatóak a düh, harag, sértettség, a félelmek, az aggodalmak. Ahogy pedig a belvilág változik, változnak a kapcsoltok, változik minden, ami az embert körülveszi a külvilágában.

A deeksha módszere komplex, hiszen az energia mellet megtanít elmélkedni, meditálni, tapasztalni, megérteni az élet törvényszerűségeit, és a Mindenség működését a tanításokon keresztül.

A világon milliók tapasztalják már, ahogy a deeksha hatására változik az életük. Ezrek utaznak Indiába Sri AmmaBhagavanhoz, hogy segítségükkel még inkább megtapasztalhassák a szabadságot, az életet, az örömöt, a bőséget és a boldogságot, az áldás erejét. A deeksha egy életforma, egy önismereti út, egy kiváló lehetőség, hogy te is változtass az életeden!